0212.521 36 63 - 0542.216 85 02

Büro ve Ofis Koltuk Tamiri | Bürosit Teknik Servisi

Büro koltuk tamiri ile ilgili iş yerinizdeki koltuk kumaş değişimi, koltuk yedek parça ve sorunlu olan personel koltuklarınıza yerinde ücretsiz keşif yapılarak bilgi verilir.

Detay büro mobilyaları

Detay büro mobilyaları, her marka büro koltuğu, kanepe tamiri, koltuk yedek parça ve kumaş değişimlerini ücretsiz keşif hizmeti yapıldıktan sonra, kendi araçlarımızla yerinizden alıp, teknik servis hizmetini sağladıktan sonra aldığımız yere tekrar teslim ediyoruz. 

Büro koltuk tamiri ile ilgili koltuk tadilatlarındaki oturma gruplarında yapılan işler ;

Personel çalışma koltukları iş yerlerinde en çok yükü çeken koltuklardır. Bu koltuklar için tüm yedek parça ve kumaş değişimlerini  hızlı bir şekilde değişimini yapıyoruz.

Genelde iş yerlerini aldığımız koltuklar nedeniyle mağdur etmemek için yerine koltuk vererek hafta sonu aldığımız ürünü hafta başında mesai başlamadan teslim ediyoruz.

Kanape ve tekli oturma gruplarındaki tüm ahşap onarımlar ile kumaş değişimlerini atölyemizde 

Kumaş ve renk kartelası ile seçiminize sunuyoruz.

Konferans ve sinema koltukları;

Bürosit yetkili servisi olarak tüm kurumsal firmalar ile sinema, tiyatro  gibi büyük salonlarda bulunan konferans koltuklarınızın tüm bakım, kumaş ve yedek parça değişimlerinizi yapıyoruz.

Büro koltuk tamiri, yedek parça büro ve ofis koltuk tamiri ile ilgili tüm büro malzemelerinin koltuk yedek parça satışını yapmaktayız.

Koltuk kolçakları, koltuk süngerleri, Plastik aksamları ve tüm koltuk modellerine ait sünger değişimlerini yapıyoruz.

Amortisör ve yıldız ayaklar ile ilgili ofis koltuk tamiri ile ilgili koltuk yedek parçalarındaki değişimlerde

Koltuk modeline uygun yıldız ayak ve amortisörleri en uygun ve kaliteli ürünler ile orijinal koltuk yedek parçalarla değiştiriyoruz.

Mekanizma grupları;

Her koltuğun kendine ait bir mekanizma modeli bulunmaktadır. İthal senkron çift kollu ve tek kollu ve ithal yarasa mekanizmalar en çok kullanılanlardır.

Ofis ve büro koltuk tekerlek modelleri;

Plastik siyah tekerlekler ithal bir ürün olup  en çok kullanılanlardır. 1 yıl garantilidir.Nikelajlı ve çapı büyük olan tekerlekler bulunmaktadır. 

Verdiğimiz Hizmetler;

Ofis Koltuk, kanepe, sandalye tamiri
Büro Koltuk, kanepe, sandalye tamiri
Sinema-Tiyatro-Konferans salonları Koltuk, kanepe, sandalye tamiri
Dersane Koltuk, kanepe, sandalye tamiri
Ofis Koltuk, kanepe kumaş değişimi